Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kókuszkrém

Szépen lassan indul a karácsonyra való készülődés. Talán már Ön is elkezdett azon gondolkodni, hogy vajon mi kerüljön az ünnepi asztalra. Amennyiben süteményt is szeretne készíteni, akkor a kókuszkrém használata telitalálat lesz. Vele könnyen és gyorsan elkészíthetőek a finomságok. Nem feltétlenül muszáj megsütnie ezeket, hiszen példának okáért a kókuszgolyót be kell tenni a hűtőbe.

Az alapanyagok megvásárlásához keresse fel a bulkshop.hu internetes oldalt, mert itt mindig kapható kókuszkrém! Jelenleg 400 milliliteres kiszerelésben tehető bele a virtuális kosárba. Többek között kókuszkivonat és kókuszaroma felhasználásával készült. Az íze olyan, mint a kókusztej, csak egy kicsit sűrűbb annál. E-vitamint tartalmaz, ami szebbé teszi a bőrt.

Rengeteg vas található benne, ezért érdemes a fogyasztása mellett dönteni. A kókuszkrémben, a felsoroltakon túl C-vitamin is van, ami a téli időszakban különösen hasznosnak bizonyul. A szeléntartalma szintén jó hatást gyakorol a szervezetre. Képes megkötni a szabadgyököket, ezáltal pedig lelassítja az öregedést is. Az ára nem magas, tehát mindenképpen érdemes kipróbálni.

Vásároljon belőle többet is az ünnepek előtt, mert így bármikor össze tud majd ütni egy tálcányi finom süteményt. Ha a kókuszkrémen múlik, akkor biztosan tökéletes lesz a végeredmény, úgyhogy nem fogja megbánni, hogy innen vásárolt. A szeretteinek is nagyon fognak ízleni a kókuszos sütemények, amelyek igen hamar elfogynak majd. A vendégek mind a tíz ujjukat megnyalják majd utánuk.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás