Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

LOGICO Primo

Az óvodáskor meghatározó évei nagyban megmutatkoznak a kicsik szellemi fejlődésén, hiszen tipikusan ez az a kor, amikor megismerkednek a körülöttük lévő világgal, annak összefüggéseivel.

A weboldalunkon található, töretlen népszerűségnek örvendő LOGICO Primo keret, amint azt a neve is engedi sejteni, a gyermekek logikai képességeire fókuszál a leginkább. A szóban forgó termék, a hozzájuk tartozó feladatkártyákkal nyújt igazán élvezetes perceket az óvodás korú csöppségeknek.

A LOGICO Primo keret kiválóan fejleszti a vizuális észlelést, a kéz- és szemkoordinációt, emellett pedig roppant könnyű a használata, hiszen a játékmenet elsajátítása nem igényel pár percnél többet.

Sőt, a LOGICO Primo keret révén, a gyermek a saját eredményét is ellenőrizeti, nem szükséges hozzá a felnőtt jelenléte, hiszen a helyesnek vélt ábra megtalálása után, csak egyszerűen meg kell fordítani a keretet, hogy kiderüljön, jó-e a megoldás. A játékot szinte lehetetlen megunni, így a gyerkőcök önfeledt szórakozása is garantált nap mint nap.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Játék