Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Árnyékoló háló a kertben

Zavarja, hogy a szomszédja teljesen belát a kertjébe? Több privát térre lenne szüksége? Akkor gondolkodjon el az árnyékoló háló megvásárlásán! Így végre nem fogja látni minden járókelő, hogy mit csinál az udvaron.

Az árnyékolás a növények szempontjából is előnyös, hiszen sokuk nehezen bírja a nyári forró napsütést. Bizonyára azt sem szeretné, hogy a csodaszép virágok elszáradjanak a tűző Nap miatt.

Végre a gyep sem fog kiégni, ha árnyékoló háló található a kerítésen. Attól sem kell tartania, hogy az első viharnál le fog szakadni a térelválasztó, hiszen képes átengedni magán a levegőt. Zöld és barna színben vásárolható meg.

A méret szempontjából nagyon sokféle választási lehetősége van. Akkor sincs baj, ha egyik sem megfelelő Önnek, hiszen egy éles olló segítségével átalakítható az árnyékoló háló, ami nem fog emiatt bomlani. Igazán olcsó kivitelben lehet beszerezni. Csupán néhány gombot kell megnyomni a rendeléshez, ezért látogasson el a kisgazdabolt.hu weboldalra és nézzen szét a kínálatban!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás