Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Erdei szállás

Néha másra sem vágyunk, csak arra, hogy egy kicsit magunk mögött hagyhassuk a világ zaját. Erre tökéletesen alkalmas az erdei szállás, hiszen itt távol vagyunk a civilizációtól.

Keressük fel a szallaskeres.hu weboldalt, mert itt jobbnál-jobb ajánlatok közül válogathatunk! Tekintsük meg a noszvaji szálláslehetőségeket! Ez a kis község Heves megyében, Eger közelében található. Nagyszerű túrázó hely, illetve borkóstolásra is lehetőségünk nyílik. Menjünk és tekintsük meg a közelben található, történelmi emlékeket!

A mozgást követően pedig nagyon jól fog esni egy kis pihenés az erdei szálláson. Végre zavartalanul hallgathatjuk a természet hangjait, sőt, akár vadállatokat is láthatunk. Mindezt alacsony árért cserébe tehetjük meg, ha a fent említett weboldalon foglaljuk le a helyet.

Noszvaj egyébként ideális választás a családi kikapcsolódáshoz és a romantikus hétvégékhez is. Az erdei szállások értékelésének megtekintését követően, sokkal könnyebb lesz eldönteni, hogy végül melyik házikóra essen a választás.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Nyaralás