Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

eskuvoi karikagyuru

Esküvői karikagyűrű

A legtöbb ember életében, a gyermekáldáson kívül az esküvő a legszebb és legemlékezetesebb dolog, ezért mindenki igyekszik feledhetetlenné tenni.

Talán annak is köszönhető, hogy oly hosszú időn keresztül őrizzük az emlékezetünkben, mert ahányszor az ujjunkra tekintünk, egy csodálatosan szép esküvői karikagyűrű emlékeztet rá minket. Mivel egy életen át tervezzük hordani, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a kiválasztására, időt és pénzt nem sajnálva.

Sokszor különösen nehéznek bizonyul a döntés, hiszen egyszerre két ember ízlésének és elképzelésének kell összhangra találnia. Nemrég még a teljesen egyszerű, minden díszítéstől mentes esküvői karikagyűrűk voltak elterjedtek, de mára ezek az ékszerek is igazán különleges megjelenésűek lettek, sőt, a brillekkel, színekkel és mintákkal kombinált darabok váltak divatossá.

A Velekey webáruház is igyekszik a nagy napot feledhetetlenné tenni, a kínálatában található esküvői karikagyűrűkkel, amiket a különlegességükből adódóan, előzetes egyeztetés után, személyre szabottan készítenek el.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Ékszer