Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Makita vésőgép

Makita vésőgép

A különböző építési területeknél, útépítésnél mindenki találkozott már az ütvefúróval, amit egész testével kezel és tart a szakember, hogy el ne szabaduljon.

Ezzel rombolják szét a régi betont, aszfaltot, hogy helyére újat építhessenek. Gondolnánk-e, hogy egy ilyen vésőgép a saját háztartásunkban is szorgoskodott egyszer vagy a felújításkor még előkerülhet? A villanyszerelők egyik fő eszköze a vésőgép. Új építkezéseken és korszerűsítésnél is egyaránt feladat, hogy a vezetékek leendő helyét előkészítsék.

Ez általában egy vésésre alkalmas géppel történik, amit betonfalakhoz használnak. A beton rombolásához kis, erőteljes ütésekre van szükség, amit egy pneumatikus ütőmű biztosít.

Ilyenkor a beton tulajdonképpen megreped. A vésőgéppel a szakemberek lényegesen lerövidíthetik a munkájuk időtartamát, ugyanis könnyebben birkóznak meg a keményebb felületekkel. Látogassunk el a szerszamoazis.com internetes áruházba, és tekintsük meg a bőséges kínálatot! A honlapról az akciós ajánlatok sem maradnak el, spóroljunk a kedvezményes árakon!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház