Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Electrolux porzsak

Electrolux porzsák

A csúcstechnológiás porszívókhoz természetesen magas minőségű kiegészítők dukálnak. A hdplanet.hu weboldalon kapható Electrolux porzsák megfelel az összes követelménynek, tehát a háziasszonyok biztosan nem fognak ebben csalódni.

Mikroszálas és papírból készült változatban is meg lehet venni. Mivel nagyon rugalmas, ezért képes alkalmazkodni a portartály kialakításához. Nem kell tartani az eltömődésétől sem. Az Electrolux porzsák használata nagy előnnyel jár abban az esetben, ha valaki allergiában szenved.

A speciális szűrőnek köszönhetően a levegőben lévő allergének száma csökken. Az élettartama egészen hosszúnak számít. Vannak, akik egymás után többször is felhasználják a porszívózáshoz.

Sajnos, ebben az esetben már valamennyit csökken a hatékonysága. Egy csomagban általában 4 darab Electrolux porzsák található. A motorvédő szűrőnek köszönhetően tovább marad használható a porszívó, ezért érdemes ezt is kipróbálni. Az ár egyáltalán nem magas, ezért érdemes minél előbb leadni a megrendelést a honlapon.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás