Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

paracord

Paracord karkötő

A fiatalabb férfiak körében nemcsak kizárólag a nemesfém ékszerek a népszerűek. A paracord szó valószínűleg ismerős minden olyan férfinak, fiúnak, aki kedveli a modern, ötletes ékszereket. A megnevezés az angol parachute cord kifejezésből származik, mivel ezeket a karkötőket, kiegészítőket egyszerűen ejtőernyős zsinórból fonják.

Ez a fajta alapanyag természetesen nincs nemhez kötve, azonban jellemző rá, hogy elsősorban a férfiaknak készítenek belőle divatos ékszereket. A paracord zsinór rengeteg színben megtalálható a gyongyekszerbolt.hu webáruházban, ezért mind a „hivatásos” ékszerkészítők, mind pedig a hobbiból ügyeskedők megrendelhetik ezt a roppant trendi anyagot.

A zsinórokon kívül persze szükség lesz még megfelelő csatokra, karabinerekre, attól függően, hogyan szeretnénk kivitelezni az adott ékszert. A paracord felhasználásával egyszerűen és olcsón készíthetőek szuper kiegészítők, amelyek ajándéknak sem utolsók. Nézze meg Ön is a webáruház kínálatát és válassza ki a kedvenc színeiben pompázó darabokat!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház