Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Telefontokom mindenkinek

Telefontokom mindenkinek

Mindennapjaink kikerülhetetlen és nagyon népszerű eszköze az okostelefon. Bizonyos darabok igen nagy értéket képviselnek pénzben is, illetve a rajta tárolt adatok is sokszor megfizethetetlenek. Ezért lényeges, hogy óvjuk a készüléket a sérülésektől, akár egy Huawei P30 Pro tok segítségével.

Az adatvesztés elég ritka manapság, amikor már mindenről biztonsági mentést készítünk, felhőbe mentjük a képeket, dokumentumokat, valamint saját felhasználói fiókunk minden tevékenységünket, előzményünket tárolja.

Azonban elég csak pár napig elfelejteni a mentést, ha éppen akkor károsodik a telefonunk, fontos képek, videók, de akár üzleti adatok veszhetnek el örökre.

A Huawei P30 Pro tok védi az eszközt a váratlan leejtés következtében való esetleges széteséstől, repedéstől, valamint a mindennapi használat során keletkező karcolásoktól is. A védelmi funkcióval szerencsére nem jár együtt az ormótlan külső. Az igazán vékony, színben stílusunkhoz passzoló Huawei P30 Pro tok remekül elvégzi a feladatát, vagyis nem kell egy párnázott téglát hordanunk magunknál.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház