Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

férfi mamusz

Férfi mamusz

A mamusz egyértelműen nem a legszexibb lábbeli, de azért otthon sokszor felhúzzuk, főleg télen, amikor már azt se tudjuk, hogyan védekezzünk a hideg ellen. Nem titok, hogy időnként a férfi mamusz is előkerül, hiszen a fázósabb uraknak is jólesik, ha a lábuk jó melegben lehet. Ha egyedül vannak otthon vagy párkapcsolatban élnek, akkor nincs is ezzel baj.

Egyedül akkor érdemes kerülni a férfi mamusz használatát, ha valaki éppen ismerkedős fázisban van egy hölggyel és felhívja magához. Ha ilyenkor egy vicces kinézetű papucs lesz a lábán, nem biztos, hogy a kiszemeltje komolyan tudja venni, így jobb hanyagolni a férfi mamuszt.

Persze később lehet, hogy már közösen fognak nevetni azon, hogy milyen mókás holmik vannak mindkettőjük gardróbjában, de az elején még mindenki a legjobb oldalát, formáját szeretné mutatni és ez így is van jól. Amikor már megérett annyira a kapcsolat, akkor még az is lehet, hogy a férfi mamusz egy tréfás ajándék lesz a párjától és a téli hideg estéken mindketten ilyen bohókás holmikban fogják élvezni az együtt töltött perceket.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház