Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Tévhitek a szoláriumról

Tévhitek a szoláriumról

A világban rengeteg tévhit létezik, amivel együtt élnek az emberek. Gyakran egyszerű dolgokról is egy ferdített igazságot vallanak sokan, mert így hallották vagy tanulták. Ezen az oldalon többet tudhat meg a szolizással kapcsolatos babonákról: https://www.hollandimpex.hu/informacio/blog/segitsd-vendegeidet-a-boruk-vedelmeben.

Az esetek többségében az előítéletek vagy a tévhitek teljesen megalapozatlanok. Az egyetlen ok, amit fel szoktak hozni a szolárium gépekkel történő barnulás ellen, hogy hosszútávon ártalmas a bőrre nézve, de semmivel nem tudják alátámasztani az állításukat. Csupán azért állítják, mert nekik is ezt mondta valaki. Azonban mar számtalan bőrvédő krém létezik, amelyek megvédik a bőrszöveteket a káros hatásoktól, ha vannak egyáltalán.

Gondoljon csak a napozáskor használt védőkrémekre! Ott, ahol gondosan ügyelnek arra, hogy a legújabb és performáns csöveket használják, semmiféle károsodást nem szenved a bőr, csupán a színében áll be egy kis változás, ami a szépségápolás részét képezi.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egyéb