Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Eladó Lakás+Ház Újpest

Eladó Lakás+Ház Újpest

Budapesten már évek óta jelentősen növekednek a lakásárak és ez a tendencia még egészen biztosan folytatódni fog egy ideig. Valószínűleg az eladó lakás+ház Újpest sokkal nehezebben lesz megkaparintható, mint eddig, legalábbis azoknak, akik átlagkeresettel rendelkeznek. Az otpip.hu weboldalon többféle árkategóriába tartozó ingatlanok vannak felvonultatva.

A kilistázott összes eladó lakás+ház Újpesten kiváló állapotban van, továbbá a pénzintézet gondoskodik arról is, hogy jogilag is minden rendben legyen ezekkel a lakásokkal. A vételárat leginkább a földrajzi elhelyezkedés határozza meg, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy kellemes környéken is házhoz jutni.

Az OTP Ingatlanpont új ajtókat nyit a lakosoknak, hiszen remek finanszírozási lehetőségeket kínál. Az eladó lakás+ház Újpest területén hitelfelvétel által is megszerezhető, vagy pedig a lakástakarék révén további összegeket lehet megspórolni. A feltételek és a kondíciók pontos tisztázása érdekében, mindenekelőtt kapcsolatba kell lépni a pénzintézet dolgozóival.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás