Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Salgo polc

Salgó polc

Innovációra vágyik? Szeretné, ha a vállalata végre elindulna a fejlődés útján? Akkor van egy jó hírünk. A Salgó polc egyedülálló megoldásainak köszönhetően, versenyelőnyt szerezhet a konkurenseivel szemben.

Rendezetté teheti a raktárt, ahol könnyen megtalálhatja a keresett termékeket. Nézzen körül a salgopolc.org weboldalon és innen válassza ki az Önnek tetsző megoldást! Csavaros és csavarmentes változatban is könnyen megrendelheti a Salgó polcot.

Azon is gondolkodjon el, hogy milyen típusú felületkezelésre vágyik. Az oszlopok jelenleg háromféle méretben vehetőek meg, tehát vegyen elő egy mérőszalagot és nézze meg, hogy Önnek melyikre van szüksége!

Ne feledkezzen meg a keret megrendeléséről sem, mert a Salgó polc rögzítése csak így lesz tökéletes. Figyeljen oda arra is, hogy metrikus vagy colos terméket rak bele a virtuális kosarába! Amennyiben segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel. Ők szívesen adnak egyedi ajánlatot. Szükség esetén a helyszínre is kimennek a felmérés érdekében.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás