Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Minőségi csapágyak kedvező áron

Minőségi csapágyak kedvező áron

Aki beleveti magát a csapágyak csodálatos világába, annak hamar világossá fog válni, hogy milyen sokféle létezik és ezeket milyen változatos területeken alkalmazzák a különböző géptípusok esetében.

Az önbeálló csapágy nélkülözhetetlen szerkezeti elemnek számít és a megszokottnál egy sokkal különlegesebb kialakítást kapott, ami lehetővé teszi a szöghibákból adódó terhelés kompenzálását. Ez annak köszönhető, hogy az önbeálló csapágy külső gyűrűjének belső felülete egy gömbfelület kialakítást kapott, ezáltal a középpont a forgástengelyen helyezkedik el.

Ez az a pont, amin a golyósor és a belső gyűrű képes elfordulni. Az axiális erők felvételére viszont nem alkalmas a kialakítása miatt. Nemcsak méretbeli különbségek lehetnek az önbeálló csapágyak között, hanem ebben az esetben még egy tényezőt mindenképpen figyelembe kell venni.

A gördülő elemek bizonyos mértékben kilógnak a csapágy síkjából. A kilógás mértéke változó lehet, amit szintén figyelembe kell venni az új önbeálló csapágy megrendelése előtt.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház