Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Válassza a legjobb hajdúszoboszlói szállásokat

Csak jót mondhatok el erről a helyről. Először kétkedve fogadtam a kínálatot, de aztán beláttam hogy minden a valóságot tükrözi, amit hallottam a helyről. Így idén is kiadó apartmant Hajdúszoboszlón keresünk. Ide érdemes visszatérni, ahogy mi is tesszük. Már eleve az élményfürdő miatt is, a sok más szórakozási lehetőségről már nem is beszélve. Hajdúszoboszló szállások  [ Read More ]

Felszerelt apartman

Teljesen felszerelt apartman eladó. Persze nem szokásos ez a felhívás, mert az apartman általában a kiadó oldalon szokott lenni, de most nagy lehetőség nyílik azok számára akik nem kivenni szeretnének ezután egy apartmant hanem kiadni. Ami az árat illeti természetesen van egy kiinduló ár de ezt lehet fel és alá is licitálni. Várom mindenki hívását  [ Read More ]

Ha Zalakarosra utazna, akkor válassza a Jani Aparmanházat

Zalakaros mindenki számára csak pozitív emlékeket rejt magában, aki valaha is meglátogatta ezt a szép várost. Itt mindenki ki tudja pihenni a sok munka, a sok idegeskedés során összegyűjtött fáradalmakat. Zalakaros apartmanjai is nagyon szépek, a Jani Apartman minden egyes szálláshelye minőségi körülmények között nyújt Önnek és családjának kellemes időtöltést, pihenést!

Szállás helyet kell keresnem

Éjjeli szállást kell találnom, most már nagyon fáradt vagyok, egész nap vezettem és félek ,nehogy a szemem bekoppanjon, mert akkor meg is történik a baleset. A cég ahol most eladóként dolgozom, nagyon hajt, meg is fizetnek, de vannak elvárásaik is. Nem is tudom melyik szállás helyen tudtam igazán kipihenni magam, max 4 órát vagyok ott.

Horvátország apartman – a legszebb nyaralások mindenkinek!

Mindig is vágytál a gyönyörű Horvátországban egy szép nyarat eltölteni de sajnos nincs hozzá elegendő pénzed a drága hotelekre? Akkor semmi gond hiszen oldalunkon számos olcsóbbnál olcsóbb Horvátország apartmanokkal ismerkedhetsz meg így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Oldalunkon térképpel szolgálunk illetve online foglalhatsz szállást.

Apartman Siófokon, a legjobb árakon kivehető most nálunk! Ha olyan szolgáltatást szeretnél, hogy a Balatonon eltöltött időd kellemes és emlékezetes maradjon, akkor látogasd meg oldalunkat és meg is találhatsz mindent, amit szeretnél! Válogass apartmanjaink közül, amikhez most a legjobb árakon juthatsz hozzá és akár le is foglalhatod!