Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Már meg van ki indul az Eurovíziós Dalfesztiválon

Már meg van ki indul az Eurovíziós Dalfesztiválon

Most is megtartották azt a zenei válogató show műsort, amelynek keretében került kiválasztásra az a zene és vele együtt az énekes is, aki képviseli hazánkat az EuroSong-on, Malmőben. A tehetségkutatós celebek idén nem könyvelhettek el sikert, hiszen nem közülük került ki a nyertes személye.

A Rákay Philip, Csiszár Jenő, Walkó Csaba, Rakonczai Viktor és Rúzsa Magdi alkotta zsűri ByeAlexot hozta ki győztesként a nézők szavazataival együtt.

A hat részes show műsorban celebek egész sora próbált szerencsét és sokszor rájuk sem ismertük, hogy mi történt velük, hiszen igen gyengén szerepeltek. Éppen nekik kellett volna ékeskedniük a hangjukkal, hiszen közel fél éven át mesteri szintű hangképzési és ének oktatáson vettek részt, emellett elég színpadi tapasztalattal is rendelkeztek.

Szinte mindenki eljött az utóbbi évek X-faktor és Megasztár versenyeiből, akiknek volt egy kis bátorságuk újra megmérettetni magukat. A versenyzők között hallhattuk Agárdi Szilvi és Pál Dénes produkcióját, énekelt Baricz Gergő, Brasch Bence, Fehér Zoli, Gyurcsík Tibor, Janicsák Vica, Palcsó Tamás, Radics Gigi, Puskás Peti, Vastag Tamás és más számos ismert énekes a celebek közül.

A zsűri tagok nagyon sok esetben igen éles kritikát fogalmaztak meg a fellépők produkcióját illetően. Hallhatunk kiemelkedően jó és igen silány szerepléseket is. A legtöbb esetben a celebek hasaltak el az ötfős zsűri előtt, míg nem egy olyan ismeretlen arc került ki győztesnek, mint ByeAlex.

A MTV-nek igen szép nézettséget hozott ez a műsor, amit mi sem bizonyít jobban, mint a hatalmas mennyiségű beérkező nézői szavazat.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Bulvár