Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Különleges ékszerek gyönyörű mintával

A legtöbb férfi meg szokott rémülni, amikor arról van szó, hogy a nők mennyire szeretik az ékszereket és milyen jó lenne azt ajándékozni a választott hölgynek. Rémületük oka, hogy azt hiszik biztosan drága aranygyűrűket, nyakláncokat kell vegyenek, amelyekért több tízezret kérnek el.

Vannak azonban más lehetőségek is, például matyó minta gyönyörű motívumaival díszített, kézzel készített ékszerek, amelyek egyre inkább kedveltek a nők körében. Ezek a kiegészítők általában valamilyen természetes anyagból, például fából, agyagból, bőrből készülnek, formájuk a tervező által megálmodott és a rajtuk megjelenő matyó minta, kalocsai vagy más népművészeti motívum, a tervező saját kézzel rajzolja, festi, faragja.

Különlegességük ezeknek az is, hogy nincs két egyforma közöttük, hiszen az ékszerkészítő mindegyiket külön tervezi meg, így egyediek. Az árúk messze nem éri el a tízezres nagyságrendeket, viszont sokaknak jóval nagyobb értéket képviselnek, mint az aranyból készült ékszerek. Tehát, nyugodtan döntsön ilyen ajándék mellett, mert a matyó minta díszített kiegészítők örömet okoznak!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Ékszer