Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Elektromos fűtőpanel

A legfrissebb kutatások szerint, a fürdésnek, zuhanyzásnak, komoly stressz-oldó hatása van. Felüdülést jelent, ha az ember mindennap kellemes körülmények között tudja a feszültséget oldani, főleg a saját otthonában.

Emiatt is érdemes olyan fűtéstechnológiára beruházni, ami azonnali megoldást nyújt a hideg fürdőszoba felfűtésére. Az elektromos fűtőpanel néhány perc alatt bármikor kellemes meleget varázsolhat a vizes helyiségben. Méretéhez és teljesítményéhez mérten, hatékonyan fűt, ráadásul energiatakarékos.

Az elektromos fűtőpanel ötvözi a konvekciós (elektromos konvektor) és a sugárzó fűtést (infrafűtés). Ezeknél a készülékeknél az alul beáramló levegő a fűtőbetétben felmelegszik, és a fűtőtest felületén keresztül sugározza magából a meleget. Fontos tudni, hogy a hőmérséklet belmagasságon belüli eloszlása közel tökéletes.

Az elektromos fűtőpanel beépített termosztátok segítségével és különféle extrákkal biztosítja a kedvező energiafelhasználást, ráadásul könnyen, segítség nélkül is felszerelhető.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás