Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Minőségi edénykészlet

Nemcsak az esztétikus kialakítás kell mérvadó legyen ebben az esetben. Egy edénykészlet egyszerre lehet szép és praktikus is. Sokat számít, hogy milyen anyagból készül. A rozsdamentes változat nagyon elterjedt és strapabíró, emellett jól néz ki. A különféle bevonatok között is lehet válogatni.

Ezek általában egytől-egyig a tapadásmentes főzőfelület miatt fontosak. Van ,aki a teflont részesíti előnyben, míg más szerint a kerámia bevonat az igazán ideális.

A tűzhely típusát is számba kell venni, mert más-más hőhatásnak van kitéve az edénykészlet például egy gáz, indukciós, vagy egy elektromos tűzhely esetén.

Ezek közül leginkább az indukciós az, ami igazán megterheli az edénykészlet darabjait. A gáztűzhely esetében már más a helyzet, mivel sokkal jobban kíméli az edények anyagát. Az elektromos főzőlap pedig a kettő között helyezkedik el. A lényeg, hogy senkinek sincs kedve félévente edénykészletet cserélni, azért mert kilyukad, elolvad, eltörik, ezért nem árt mindig az igazán magas minőséget választani.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház