Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Monopoly Agymenők

Monopoly Agymenők

A Monopoly nyújtotta izgalmakat bizonyára mindenki ismeri, aki szokott legalább néhanapján társasozni, azonban ezeket tovább is lehet fokozni. Amennyiben egy olyan speciális kiadás mellett dönt, mint a Monopoly Agymenők, akkor egy újabb formáját is megismerheti ennek a remek játéknak, amiben már nemcsak utcák, nagyvárosok, vonatállomások és közművek tulajdonosaivá válhat, hanem a kedvenc sorozatának a szereplőjévé is.

A Monopoly Agymenők változatában Ön lehet Sheldon lakótársa, vagy ha ez nem vonzza annyira, akkor a többi szereplővel is bejárhatja Pasadena utcáit, illetve a film különböző helyszíneit. Ha már kicsit megunta a hagyományos verziót, akkor keresse a Monopoly Agymenőket az üzletekben és játsszon a családjával, barátaival az új köntösbe burkolt társasjátékkal!

Arra az egyre figyeljen, hogy a Monopoly Agymenők nagyon népszerű, így ha lát valahol egy példányt, azonnal csapjon le rá, mert nem tudni, hogy mikor lesz még ilyen szerencséje! Érdemes például a jatekotthon.hu webshopban keresgélnie, de itt is nagyon hamar el szokott fogyni a készlet.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház