Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

zsalukoves medence

Zsaluköves medence

Rengeteg szempontot kell figyelembe vennie, ha egy igazán szép medencét akar csináltatni otthonra. A Kerex Zugló Kft. szakemberei képesek megmondani, hogy a zsaluköves medence milyen feltételekkel készíthető el.

A helyszíni felmérés után megmondják,kiderül hogy körülbelül mennyibe kerülne a munkálatok elvégzése. Nem csupán a praktikus érvek miatt éri meg a zsaluköves medence mellett dönteni. A szép és egyedi kialakítás is nagyon sokat nyom a latban a megrendelők szempontjából.

A szakemberek viszonylag hamar elvégzik a munkálatokat, ezért néhány héten belül már pancsolhat a család. A betonvasakkal megerősített szerkezet nagyon tartós, tehát Önnek sem kell attól tartania, hogy a zsaluköves medence hamar tönkremegy.

A benne lévő fólia remekül gondoskodik a vízzáróságról, és még csak a fagyveszélytől sem kell tartania. Az ár és az érték arányában is igen jó választásnak számít. A weboldalon megtekinthet néhány referenciát, ezért látogasson el ide! A szakikkal a +36-1 363 23 61 telefonszámon veheti fel a kapcsolatot.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Építkezés