Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kinek jár a babaváró támogatás?

Kinek jár a babaváró támogatás?

Jó hír azoknak, akik családot szeretnének alapítani. 2019 júliusától minden magyar állampolgárnak jár a babaváró támogatás, amit egészen 2022 december 31-ig lehet igényelni.

Ennek tudatában érdemes mérlegelni a dolgokat, ugyanis ezzel az anyagi segítséggel már sokkal jobbá válnak a kilátások gyenge anyagi helyzet esetén. A fiatal házasok magabiztosabban vághatnak bele a családalapításba, mert így mindent megadhatnak a születendő porontynak, amire ilyenkor csak szükség van.

Viszont vannak bizonyos feltételek, amiknek eleget kell tenni az igénylés benyújtásakor, mert csak ebben az esetben lehetünk 100%-ig biztosak abban, hogy részesülni fogunk a hitelből.

Ha az egyik félnek tartozása van a NAV felé, akkor nem részesülhetnek a babaváró támogatásban. Az is kizáró ok lehet, amennyiben az egyik fél nem rendelkezik magyarországi lakcímmel. Egyre többen mennek külföldre és vállalnak ott gyereket, mivel sokkal jobb juttatásokban részesülhetnek, viszont ez most már hazánkra is igaz, ezért fontos, hogy kihasználjuk az olyan lehetőségeket, mint a babaváró támogatás.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás