Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Műanyag ablak pántja eltört

Műanyag ablak pántja eltört

Gyakori jelenség, hogyha a nyílászáró alsó része akadályba ütközik, rövid időn belül meghibásodik. Akadály lehet a csempe, a járólap vagy padló szegélye, esetleg a túl sok vakolat a falon. Ha a műanyag ablak pántja eltört, akkor balesetveszélyessé válik. Ugyanez jellemző a teraszajtóra is.

Gondosan kell eljárni, hogy az ilyen jellegű károsodás ne jelentkezzen. Amennyiben a feszüléstől a műanyag ablak pántja eltört, nem kell a teljes ablakcserén gondolkodnia, elég szólnia nekünk és csapatunk azonnal orvosolja a problémát. Cégünk Budapesten, Zuglón vállalja a legtöbb szerelési munkálatot, de ettől függetlenül bárhová kiszállunk, ha igény van rá.

Hogy mit kell tenni akkor, ha a műanyag ablak pántja eltört, oldalunkon egy cikk keretén belül is megtudhatja. Sőt, képekkel is példázzuk a kellemetlen helyzetet, hogy még a meghibásodás előtt felmérhesse a hasonló szituációt és időben változtasson a szegélyezésen vagy visszavétessen a vakolatból, szabaddá téve ezzel a pánt útját. Más típusú meghibásodás esetén is felkereshet bennünket.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás