Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

szarvashúsos kutyatáp

Szarvashúsos kutyatáp

Ahogyan az emberek körében is jelentkeznek allergiás tünetek bizonyos anyagokkal szemben, ugyanúgy a házi kedvencek között is akad néhány példa a táplálék kiegészítők okozta intoleranciára. A szarvashúsos kutyatáp teljesen gabonamentes eledel közepes és nagyobb méretű, felnőtt ebeknek, aminek hús és burgonya képezi az összetételét.

A termék fehérjében, rostokban és kalciumban gazdag, amelyek elengedhetetlen komponensek az egészséges fejlődéshez. Összetevői között nem találhatóak allergiát okozó tápanyagok, egyedüli szénhidrátforrást a burgonya képezi. Különböző méretű csomagolásban érhető el az érdeklődő gazdiknak és az online weboldalak kialakításának köszönhetően, ma már könnyűszerrel beszerezhető.

A szarvashúsos kutyatáp olyan kutyusoknak ajánlott, amelyeknél allergiás tünetek jelentkeznek bizonyos élelmiszerek fogyasztásakor és ezek megnyilvánulhatnak viszketésben, bőrirritációban, hányásban, hasmenésben. A szarvashúsos kutyatáp vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék, ami minden házi kedvencnek megfelelő eledel.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház