Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

hair transplant clinic

Hair transplant clinic

Mostanság az egyik legelterjedtebb hajbeültetési módszer a Hajtüsző Egység Kihúzás, vagyis a FUE, ami szinte minden esetben megoldást kínál a kopaszodásra, férfiak és nők esetében egyaránt. Számos hazai hair transplant clinic is garantálni tudja ezt, ezért a páciensek nem kell külföldre menjenek azért, hogy segítséget kapjanak.

Mit is kell a beavatkozásról tudni? Nos, ekkor graftokat ültetnek be a szakorvosok. Ezek hajszálcsoportok, amik legtöbbször 1,2,3, de esetenként 4,5 hajszálat is tartalmazhat. A graft nem más, mint az adóhelyről kiszedett hajtüsző egység. Minden professzionális hair transplant clinic és a műtétet végző szakértői csapat tisztában van azzal, hogy a jó hajnövekedéshez szükséges, hogy az átültetésre kerülő follikuláris egységek, hajtüszők ne sérüljenek meg a kivétel és feldolgozás során.

Ha bármiféle gond lép fel ekkor, akkor sajnos a jó eredmény nem mindig adott. Szerencsére Magyarországon is rengeteg hair transplant clinic tökéletes munkát végez, ezért a betegnek aggódnia nem kell.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás