Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúrák

Minden terméknek van valamilyen fejlődési története, valamelyik kicsit régebbre nyúlik vissza, más csak pár évtizede ötlött a feltaláló eszébe. Ki gondolta volna, hogy az ülőgarnitúrák ez előbbi csoportba tartoznak? Pedig így igaz! Az ősember még ágakat és faleveleket használt, amire egy fárasztó, gyűjtögetéssel teli nap után leheveredett.

A vadászat megjelenése után azonban már különböző állatbőrök is kerültek a falevél halomra, ami kifejezetten jól jött, főleg a hidegebb éghajlatú területeken. Az ülőgarnitúrákra már jobban hasonlító forma volt, amikor egy kis padkát is kapott a felépítmény, hogy az emberek megvédjék magukat a rágcsálók és a rovarok ellen.

Ezután pedig már egyenes út vezetett az ágyszerű megjelenésig, ami a civilizáció megjelenésével és fejlődésével létrejöhetett. Újabb ugrás az időben és máris a jelenkornál tartunk, amikor már az ülőgarnitúrák roppant széles választéka tárul elénk. Különböző színek, formák és anyagok nyűgöznek le minket minden nézelődés és vásárlás alkalmával.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Bútor