Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

fa festék

Fa festék

A fa minden rekordot megdönt az egyéb építőanyagok körében. Széles körben használják a belső és külső díszítéshez. Minden belső térben számos fából készült tárgy található: bútor, padló, ablakkeretek és ablakpárkányok, bejárati és belső ajtók. Ezekhez nélkülözhetetlen a fa festék alkalmazása. Ez az anyag meleg, lélegző, környezetbarát és biztonságos az emberekre.

Bár meglehetősen tartós, azonban megfelelő feldolgozás nélkül gyorsan tönkremehet. A nem megfelelően védett felület megváltoztathatja a színét, repedések és penész jelenhet meg rajta. Minden fából készült termék kiváló minőségű feldolgozást igényel, amit a fa festék és lakk garantál.

A színezékek megvédenek a penésztől és a gombától, a rovaroktól, a napfény negatív hatásaitól, a magas páratartalomtól és a hőmérséklet ingadozásaitól. A kiváló minőségű feldolgozáshoz különböző típusú fa festéket használnak. Ezek lehetnek oldószer alapúak, olajok, vizes bázisúak és poliuretán fedőfestékek. Az utóbb említettek a leginkább kopásállóak és tartósak.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás