Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

iPhone-ok széles választéka

iPhone-ok széles választéka

Az Apple minden évben újabb és újabb telefonokat mutat be, azonban vannak örök kedvencek. Az iPhone SE ár a megjelenést követően csökkent, mára pedig stabilizálódott, de még mindig nem nevezhető olcsónak. Míg a legtöbb gyártó növeli a képernyői méretét, addig az SE a maga 4 coljával erősen kitűnik a sorból.

A kicsi telefon azonban bivalyerős készülék, hosszú éveken keresztül elkíséri a tulajdonosát, az iOS operációs rendszer biztonságossá, vírusmentessé teszi.

Hátlapi kamerája 12 Mp, ami a mai készülékekhez képest nem tűnik soknak, azonban nagyon jó minőségű képeket készít. Az 1624 mAh akkumulátor tökéletes összhangban működik az operációs rendszerrel, így kibírja az egész napi használatot. 113 grammos súlyával észrevétlenül bújik meg minden zsebben a hétköznapok legjobb barátjává válva.

Gyártói garanciájának hála, a cég 1 éven keresztül felelősséget vállalnak bármilyen anomáliáért, amit mind személyes, mind interneten keresztül el lehet intézni. Az iPhone SE ár határozottan képviseli a minőségi készüléket.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház