Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Előnyös a reptéri parkolás

Előnyös a reptéri parkolás

Ha nagy a család, akkor egyértelműen sok a csomag. Értelemszerűen a buszozás már eleve ki van zárva. Ráadásul sokan nem bírják az autóbuszt, ami bizony megpecsételheti a repülőút kimenetelét is.

Nem túl kellemes rosszulléttel kezdeni a nyaralást, miközben a hatalmas csomagokat vonszoljuk magunk után. Még mindig az a legkényelmesebb, hogyha saját autóval érkezünk a reptérre. A reptéri parkoló különleges szolgáltatást kínál korrekt áron.

Visszatérve ugyanott fogjuk találni a kocsit, ahol hagytuk, sértetlenül, mivel fedett helyekről van szó, amiket bárhonnan le lehet foglalni online.

A biztonsági kamerák a nap 24 órájában folyamatosan figyelnek. Több órányi repülőút után senkinek sem hiányzik, hogy beüljön egy olyan autóba, amire napokon keresztül sütött a forró, nyári Nap. Bizonyára mindenki tudja, hogy mennyire kellemetlen ilyenkor beülni a kocsiba. Viszont az utastér nem válik elviselhetetlenül meleggé, hiszen az autó a reptéri parkolóban végig árnyékban van. A reptéri parkoló Vecsésen, a Lőrinci út 55 szám alatt található.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás