Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

paramentesitok

Páramentesítők

Amikor egy lakásnak a szigetelése nem a legtökéletesebb, azonnal kiüt a penész a falakon. Nyáron még viszonylag kisebb a gond, de ősztől kezdve, amint bekapcsol a fűtés vagy korlátozódik a szellőztetés, máris megjelenhet a sarkokban.

A páramentesítők beszerzése és üzemeltetése meggátolja a penész kialakulását és így a spórák sem kerülnek a levegőbe. Nemcsak egészségügyi, hanem esztétikai szempontból is fontos, hogy penésztől mentes környezetben éljen Ön és családja.

Azt mindenképp tudnia kell, hogy a páramentesítők nem igazán tudják visszaszorítani a már meglévő penészt, erre speciális, ecet vagy klór tartalmú szerek alkalmasak. Viszont az eltávolítást követően garantált, hogy a párátlanító hatékonyan fogja elnyelni a nedvességet, ami a problémát szokta kiváltani.

A párás levegő melegágya a baktériumoknak is, nedves szobában hamarabb lehet például megfázni. Ennek kiküszöbölésére is tökéletes lesz. Nem utolsósorban, a páramentesítők oldalán szűrőbetét található, ami felfogja a pihéket, állati szőröket és a nagyon finom port, így a levegő tisztításáért is felelnek.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás