Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kitűnő fűnyírók

Kitűnő fűnyírók

Még a házkörüli munkák is jelenthetnek kellemes kikapcsolódást. Bár nem sokan szeretnek füvet nyírni, az tény, hogy a végeredmény mindig elégedettséggel jár együtt.

Az AL KO elektromos fűnyíró jelentősen megkönnyíti ezt a feladatot, amit ha tetszik, ha nem, gyakran el kell végeznünk, mivel a természetet nem könnyű kordában tartani. Amennyiben nem szeretnénk megkeseríteni a szomszédok mindennapjait, érdemes egy AL KO elektromos fűnyírót beszerezni, mert ez nem csap olyan nagy zajt, mint egy benzinmotoros változat berregése.

A kisebb területek karbantartásához éppen megfelelő, mivel a használatát behatárolja a kábel hossza. Bár a hatósugarat egy hosszabbító segítségével ki lehet terjeszteni, mégsem alkalmas olyan nagy területeken, mint például az benzinmotoros változat.

Választhatjuk az oldalsó kilökéses változatot, de a gyűjtőtartályos változat is szerepel a kínálatban az AL KO elektromos fűnyírók közül. Ez utóbbinak az előnye, hogy könnyen üríthető és nem kell utólag összegyűjteni a lenyírt füvet.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház