Kurkumagyökér ízületi gyulladás ellen

A kurkuma egy mély, arany-narancssárga fűszer, ami arról ismert, hogy színt, ízt és tápanyagot ad az ételeknek. A gyömbér rokona a kurkumagyökér, egy őshonos ázsiai növény rizómájából származik és több száz éve használják főzéshez.

Kínában és Indiában is alkalmazták az ayurvédikus és a hagyományos orvoslás egyéb formáiban. A kurkumagyökér hatóanyaga egy kurkumin nevű természetes vegyület (polifenol), ami antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez számos biológiai aktivitással rendelkezik, amelyek közül még nem mindegyiket értjük.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás