Könnyen emészthető a makréla

A hús által dominált és a rendkívül húsmentes, csak zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend között lehetséges egyensúlyt találni egy olyan menü formájában, ami a fenti két lehetőséget és sok halat tartalmaz.

A makréla egyfajta könnyedséget ad az ilyen menünek. Lehetővé teszi, hogy szünetet tartsunk a nehezen emészthető húsoktól, ugyanakkor nem esünk egyhangúságba azzal, hogy csak zöld alapanyagokat eszünk. Ez a hal könnyen emészthető, egészséges, laktató és sokféle formában fogyasztható.


A légmentes konzervdobozba zárt makréla filék védve vannak a mikroorganizmusok behatolása ellen és magas hőmérsékleten sterilizálják, aminek köszönhetően megőrzik finomságukat és frissességüket, azonnal fogyaszthatóak, nagyon hosszú ideig tárolhatóak, ugyanakkor nem veszítenek az értékükből.

Ez tehát nagy előny például a nyers halak fagyasztásával szemben, amelyek ugyan sokáig megőrzik a frissességüket, de kiolvasztást és előkészítést igényelnek. Magas ásványi anyag- és vitamintartalmának köszönhetően, a makréla helyet kell kapjon a konyhánkban!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás