Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Jó tartást biztosít a pneumatikus szelep

Jó tartást biztosít a pneumatikus szelep

A mechanikában mindenképp hatalmas előrelépésekben vett részt, segédkezett a pneumatika, az a tudományág, amelyik a gázok erőhatásával foglalkozik. Ennek köszönhetően, olyan vívmányokat állítottak össze a mérnökök, mint a pneumatikus szelep, gyorscsatlakozó és mágnesszelep.

Ezek mind kiveszik a részüket a bizonyos pneumatikára alapuló rendszerekben, ahol bizony főszereppel bírnak a gondmentes működést tekintve. Az ilyen jellegű szelep egyik legfontosabb működési elve a helyzetstabilitásban rejlik. Ebben az esetben ez monostabil, ami annyit jelent, hogy csak egy stabil helyzettel rendelkezik.

Ezáltal amikor a vezérlő feszültsége megszűnik, a szeleptányér a rugóerőnek köszönhetően visszazár. Ennek hála, akkor is biztonságban marad a rendszer, amikor nem éri áram azt. A pneumatikus szelep beszerzésében roppant nagy segítséget jelent a http://www.hafner-pneumatika.com/hafner-szelepek weboldal, mely a híres Hafner Pneumatika nevű webáruház tulajdonában áll. Ez a cég többéves tapasztalattal rendelkezik ezen tartozékokat tekintve.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás