Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Mennyi pénzel kezdhető meg a tőzsde?

Nagyon sok vélemény van arról, hogy a tőzsde mennyi pénzzel kezdhető meg, de ezek a vélemények meglehetősen eltérnek egymástól. Szerintem körülbelül kétszázezer forint alaptőkével már be lehet szállni a tőzsde világába, de úgy gondolom mindemellett, hogy még ez az összeg is nagyon rizikós lehet abban az esetben, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy mit kell  [ Read More ]

Az amerikai tőzsde világhatalma

Az amerikai tőzsde világhatalommal bír. Minden folyamat, amely a gazdaságban megtapasztalható, az itt is megmutatkozik. Ha növekszik a gazdaság, akkor a részvények árfolyama is nagyot tud nőni. Ha nagyon rosszak a prognózisok, akkor a befektetők nem mernek pénzt adni a gazdaságnak, tehát nem vásárolnak részvényt, aminek az a következménye, hogy a kereslet csökkenésével az árak,  [ Read More ]

Miért jó és miért nem az amerikai tőzsde?

Az amerikai tőzsde azért nagyon jó, mert ha nagyvállalatok részvényeibe fektetjük a pénzünket, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a tőke nem fog kevesebb lenni. Mindig gyarapodni fog majd a pénzünk, mert az amerikai tőzsde az ilyen nagyvállalatokra alapozza a működését. Természetesen kisebb termékekbe is fektethetünk, de azok nem biztos, hogy hasznot is fognak hozni.

Miért kell a tőzsde tanfolyam?

A tőzsde tanfolyam azért nagyon fontos, mert anélkül nincsen semmi értelme nekivágni a kereskedelemnek. Mindenkinek kell egy nagyon jó szakmai alap, mielőtt elkezdene komolyabban foglalkozni a tőzsde világával és a tőzsde tanfolyam erre tökéletes lehetőséget ad. Semmiképpen ne döntsünk soha elhamarkodottan és mindig a tőzsde tanfolyamon tanultakat használjuk, amikor kereskedünk!

Tőzsdetanfolyam és a vizsgázás

A tőzsdetanfolyam végeztével, amely egy évig tart, egy bizottság előtt írásbeli és szóbeli vizsgát kell tenni a bizonyítvány megszerzéséért. A felkészülésben egyéni konzultációkat is tartanak a tanárok, melyen igyekszenek minden kérdésre választ adni. A tőzsdetanfolyam államilag elismert képzésben történik, így a bizonyítvány is olyan lesz, mintha egy gimnáziumban végzett volna egy OKJ-s bejegyzésű tanfolyamot.

Amerikai tőzsdei kereskedés

Az amerikai tőzsdei kereskedés mindenre rányomja a bélyegét. Az ott történő árfolyamok alakulások minden gazdaságra hatással vannak. Emlékezni kell csak a pár évvel ezelőtti válságra, amikor az Amerikából érkező hírek szabályosan rángatták az európai tőzsdék árfolyamait. A magyar árfolyamokra is nagy hatással vannak az amerikai tőzsdei kereskedés eseményei. A világ gazdasága teljesen össze van fonódva.

tőzsde és nagy csoportjai

Sokan nem ismerik, hogy a tőzsde három nagy csoportra van osztva, így létezik a pénz, az értékpapír és a tényleges anyagok tőzsdéje. Így tehát mindennek más és más tőzsdéje van. A tőzsde nagyon sok embert foglalkoztat és elég jól működő tevékenységről van szó. A tőzsde nem profitorientált, de fenntartja önmagát.

Az amerikai tőzsde bárhol elérhető

Az Amerikai Egyesült Államokban van a világ legnagyobb tőzsde piaca, ez az úgynevezett „amerikai tőzsde”. A számítógépek, az internet fejlődése lehetővé tette számunkra, hogy itthon akár a legkisebb falvakból is hozzáférhessünk az amerikai tőzsde piacához. Ez természetesen nem csak ennyiből áll. Szükséges, hogy kellő információk tulajdonában legyünk. A célunk a magas jövedelem elérése.

tőzsde világ

A tőzsde iskolánk célja, hogy azokat segítse, akik sikeresen akarnak a tőzsde világában dolgozni. Nemcsak kezdőknek, hanem haladóknak is tartunk szakmai képzéseket. Az online oktatás is egyre inkább keresett lett, de vannak esetek, akik vip képzéseket részesítik előnyben. Nálunk csak használható tanácsokat kap, amit a valós tőzsde életben is fel tud használni.