Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Samsung robotporszívó

Általában csak késő este érünk haza az egész napos fárasztó teendőkből? Mindig hétvégére vagy az esetleges szabadnapokra marad a lakás teljes kitakarítása? Nem szeretnénk, hogy sok időbe teljen ez? Akkor most itt van egy teljesen korszerű és egyben stílusos technológiai újítás a Samsung robotporszívó képében, ami biztosan megkönnyíti a dolgunkat. Ez a mérnöki remekmű egy olyan berendezés, ami legalább annyi előnyt fog vinni az életünkbe, akárcsak a hasonló márkájú okostelefon. A Samsung robotporszívó folyamatosan végzi a dolgát, és nem áll le addig, amíg teljesen nem fejezi azt be.

Amennyiben véletlenül túl nagy a tér vagy sok a munka, akkor is egy kisebb töltést követően azonnal folytatja dolgát ott, ahol azelőtt abbahagyta. A memóriájában rögzíti, hogy éppen merre járt, és ehhez tartja magát. Ezt úgy tudjuk a legjobban letesztelni, hogy működés közben áthelyezésre kerülhet a Samsung robotporszívó, mondjuk, a szoba egyik végéből a másikba, és látni fogjuk, hogy a kis okos azonnal visszasiet oda, ahonnan elvittük.

De miért is annyira előnyös? Mert nélkülünk végzi a munkát! A feladatunk annyi, hogy lehetőséget kell teremteni a Samsung robotporszívó számára, hogy mindent gond nélkül elvégezzen. Ezt megoldhatjuk a lehető legnagyobb akadálymentesítéssel, valamint megfelelő töltőhely kialakításával. Igazán egyedi, és nagyon jól beleillik formailag a lakás környezetébe. Minden oldalról lekerekített sima felületekkel rendelkezik a Samsung robotporszívó, így ezzel elkerülhető az esetleges sérülés, amit okozhatna a bútorokban és tárgyakban.

A Samsung robotporszívó egy hihetetlen technikai újítás, aminek helye van az életünkben. A megfelelő programozást követően akár mindennap pontos időben lát neki a feladatsornak, és mire mi hazaérünk a munkából, már egy teljesen tiszta szoba fog fogadni bennünket. A Samsung robotporszívó olyan portároló rendszerrel van felszerelve, ami garantálja a folyamatos erőteljes szívóerőt, még akkor is, amikor már majdnem teljesen tele van a készülék. Ennek hála, a teljesítménye egyáltalán nem csökken, és tökéletes a takarítóképessége.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás