Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Körömmatricák

Az ápoltság mindig is egy fontos alappillére volt az életünknek, nincs ez másképp most sem. Napjainkban egyre inkább elterjedt jelenség a műköröm díszítés. Amennyiben szép, mintás körmöket szeretne Ön is, de úgy gondolja, nincs elegendő türelme, kézügyessége hozzá, a körömmatrica nagyszerű megoldás lehet.

A matricák széles választékának köszönhetően, mindenki kiválaszthatja a saját stílusának megfelelőt: alak, szín, forma szerinti kiválasztás mellett még rengeteg más lehetőség van, így garantáltan megtalálja azt, amely személyiségéhez jobban illik.

A körömmatricák használata nem igényel szakmai tudást, bárki egyszerűen felhelyezheti a körömre egy olló segítségével, amellyel leemeli a matricát a papírról és áthelyezi a körömre. Ajánlott fedőlakk használata, mivel ez a tartós megmaradást segíti elő, ezenfelül védi a körmöt.

A körömmatricák használata a műköröm díszítés egy sajátos eljárása, melyek gyönyörű kinézetet adhatnak egy szépen manikűrözött körömnek. Látogasson el oldalunkra, és válassza ki az Ön számára megfelelőt.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás