Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Álló ventilátor

Megérkezett a nyár és tombol odakint a forróság. Ennek a hatása azonban gyorsan megérkezik a lakáson belülre is. A falak felmelegedését követően, akár több nap lehűlés után sem vesszük észre, hogy valamennyit is csökkenne a beltér hőmérséklete. Érdemes kitalálni valamit, hogy elviselhetőbb legyen a helyzet. Az álló ventilátor igen népszerű termék, ami hasznos segítséget nyújthat.

A 3 sebességfokozattal rendelkező készülék egy repülőgép turbinájára emlékeztető kinézettel rendelkezik. Kiemelkedő teljesítménye révén, akár 6000 köbméter levegőt is átmozgat óránként. Ez természetesen az álló ventilátor típusától függ. Előnye a beépített légkondicionálókkal szemben, hogy könnyedén áthelyezhető, hiszen súlya még a 10 kg sem éri el.

Csupán találni kell számára egy ideális pontot, ahol nincs útban és már indulhat is a helyiség levegőjének átmozgatása. Az álló ventilátor egy igazán megtérülő befektetés, ami hosszú éveken át kiszolgálja majd igényeinket és hűsíti majd otthonunkat, ezzel tökéletes légkört biztosítva az élethez.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás