Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Betonkerítés

Jó helyen jár, ha tanácsra van szüksége a megfelelő kerítés kiválasztásával kapcsolatban. Amennyiben fontos Önnek a biztonság, a praktikusság és az esztétikum, látogasson el az elemeskerites.hu internetes oldalra!

A paneles formában kapható betonkerítés biztosan nem okoz majd csalódást. Lehetőség nyílik a magasság egyénileg történő meghatározására. Minél több elemet vásárol, annál magasabb lesz. Három elem felhasználásával kb. 160 centiméteres betonkerítés építhető.

A legmagasabb változat 240 centiméter, ami összesen hat darab panelből áll. Azonban, ez még nem lesz elegendő az építkezéshez. Nagy szükség van az oszlopokra, illetve a záróoszlopokra is. A betonkerítés még szebbé válik, ha fedköveket is rendel a weboldalról. Nagyon jól fog mutatni a téglás mintázatával, ráadásul a betörőktől is megóvja majd Önt és a családját.

Nem fogja károsítania zord időjárás, és akár évtizedekig is a helyén fog maradni. A betonkerítést íves és egyenes tetővel is megveheti a netről. Eldöntheti azt is, hogy tele- vagy áttört panelt szeretne vásárolni.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás