Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kiváló autógumi

A jobbnál-jobb gyártók tervezésének hála, kiváló abroncsokkal láthatjuk el az autónkat. Az autó gumiabroncs nemcsak a tapadás miatt lehet meghatározó egy gépjármű működésében.

Még a fogyasztást is befolyásolja az, hogy milyen fajta kerül fel a járműre. Az autó gumiabroncs ezért van ellátva különleges bordázattal, aminek köszönhetően a nedves utakon is remek tapadást biztosít.

A nyári meleg napokon a forró aszfalt jobban igénybe veszi az abroncsok anyagát, ezért a különleges barázdák mintázata menet közben még hozzájárul a gumik hűtéséhez is. Az autó gumiabroncs állapotát folyamatosan figyelemmel kell kísérni.

Ne várjuk meg, ameddig tükörsimára kopnak, mert annak tragikus következményei lehetnek! A fékrendszer működése hiába lesz kifogástalan, hogyha a kopott gumik nem tudják megfelelő távolságon belül megállítani az autót. Az autó gumiabroncs típusait tekintve nagyon jó megoldás lehet, hogyha defektálló modelleket szereltetünk fel. Ezekkel defekt esetén is megtehetünk jó pár kilométert, mire elérünk egy szervizhez.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Autó, Webáruház