Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Fogfehérítő krém

Vannak olyan munkakörök, ahol elengedhetetlen a makulátlan megjelenés. Ilyen esetekben nem engedhetjük meg magunknak, hogy a rágóeszközeink a különféle ételek és italok fogyasztása miatt elszíneződjenek. Van, amikor még a rendszeres szájápolás sem elég. Ilyenkor a fogfehérítő krém segíthet elérni a kitűzött célt. A speciális, természetes összetevők révén, a megfelelő készülék alkalmazásával a termék gyorsan kifejti hatását, ami akár már egyetlen kezelést követően megmutatkozik.

Mindenképpen megér egy próbát a fogfehérítő krém, hiszen fájdalommentes, biztonságos megoldás. A pontos részleteket megismerhetjük a brightwhite.hu oldalon. Kattintsunk bizalommal a felületre, és rendeljük meg akár még ma a teljes csomagot.

A fogfehérítő krém mellé még jár egy komfort szilikon fogsín és 6 LED izzós lámpa. A teljes rendszer összeállítása pillanatok alatt megtörténik, majd akár azonnal kezdetét is veheti a szakszerű kezelés. A revitalizáló és fogfehérítő krém együttes hatása az első 45 perc után már látható. Nyerjük vissza a fogaink természetes szépségét!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás