Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Ferihegy parkolás

Budapest körzetében sehol nem egyszerű a parkolás, de vannak helyek és időpontok, ahol és amikor már szinte lehetetlen letenni az autót. Ferihegy parkolás terén éppen ilyen kritikus helyszínnek számít, hiszen szinte mindig tömve van a parkoló, alig lehet haladni, megállni és még elég szép összeget is fizetni kell cserébe.

Szerencsére a F.A.P. üzemeltetői más alternatívát is kínálnak, aminek köszönhetően a Ferihegy parkolás nem is kell létrejöjjön, hanem egyenesen be lehet hajtani a Vecsésen található parkolóházba. Itt korrekt összegért cserébe őrzik az autót, amíg a tulajdonos hazaér és még a szolgáltatás részeként kisbusszal ki is viszik, majd elhozzák őt a megfelelő terminálról.

Így a Ferihegy parkolás kellemetlenségei is elkerülhetőek, valamint a járműt is biztonságban lehet tudni. Sőt, azok is fellélegezhetnek, akik kényelmetlenül érezték magukat azért, hogy egy ismerőst, rokont kellett megkérjenek a fuvarozásra, mert így ők is önerőből oldhatják meg a repülőtérre való, majd a hazavezető utat.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás