Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Hiteles cégkivonat

Céges ügyintézés során sokféle dokumentumot kérhetnek, amelyeket beszerezni mind időbe telik, ezért érdemes kihasználni azokat a lehetőségeket, amivel lerövidíthető a folyamat. Például cégkivonat igényléséhez nem muszáj elmenni a cégbíróságra, kiállni a sort és napokat várni, mire kiállítják, hanem már online is hozzá lehet jutni.

A www.hitelescegkivonat.hu weboldal a Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatait használja, így az általuk elküldött cégkivonat a legfrissebb adatokat fogja tartalmazni. Elektronikus formátumban és nyomtatott, pecséttel ellátott verzióban is el tudják küldeni, kérés szerint.

Mielőtt bejelölné, hogy melyiket kéri, érdemes megkérdezni az illetékesektől, hogy mire van szükség, mert az elektronikus dokumentumot szinte azonnal letöltheti, de a közhiteles cégkivonat kiszállítására 1 munkanapot várnia kell. Persze még ez utóbbi is jóval kevesebb időt és energiát vesz fel, mintha saját maga kellene intézkednie, ezért megéri ezt az alternatívát kihasználni.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás