Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Könyvek tiniknek

A fiatalabb generáció gyakran kapja azt a bírálatot, hogy folyton csak a telefont bámulják és semmi hasznos dologgal sem foglalkoznak. Ebben a megvilágításban nem is léteznek érdeklődést felkeltő könyvek tiniknek, de igazából ez nem igaz. Abban persze megállapodhatunk, hogy ez a korosztály sokkal kritikusabb és semmi kedvük unalmas olvasmányokat bujkálni, könyvtárakban szórakozni, mert ők mindig valami izgalmasra vágynak.

Szerencsére vannak napjainkban is olyan művek, amelyek kifejezetten a kamaszokat célozzák meg, így olyan témákat dolgoznak fel, amelyek foglalkoztatják őket. A kalandregények vagy a motivációs könyvek tiniknek talán sokkal több jelentéstartalommal bírnak, mint bárki másnak.

Minden fiatalt foglalkoztat a jövő, még akkor is, ha ez nem fogalmazódik meg bennük konkrétan, így izgatottan várják, hogy egy-egy főhős miként küzd meg az élet akadályaival és válik sikeressé. A book24.hu oldalon bőven van miből választani, így ez a korosztály sem marad jó könyvek nélkül. Már a társadalmi változások és az olvasási igények sem jelentenek akadályt, mert nagyon sok kiadványt e-book formájában is meg lehet rendelni.

Ez tovább fokozhatja a fiatalok olvasási kedvét és új lendületet adhat a különleges történetek megismeréséhez. Nagyon gyakran negatív előítélettel viszonyulnak a felnőttek a fiatalokhoz és azok viselkedési normáihoz, de minden nyelven egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a könyvek tiniknek, amelyek a kérdéseire és kríziseire épülnek, hogy felkészüljenek az életre és a komoly döntésekre.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás