Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Táskák és bőröndök kedvező áron

Táskák és bőröndök kedvező áron

Utazni nagyszerű dolog. Viszont nagyon kellemetlen lehet, hogyha valami sérülés éri a csomagjainkat. A kabinbőrönd rendkívül praktikusnak számít, hiszen kerekekkel van felszerelve, ami nagyban megkönnyíti a hordozhatóságát.

A kihúzható fogónak hála, kényelmessé válik a mozgatása, mert mindenki beállíthatja a magasságának megfelelően. Természetesen több zsebbel és térelválasztóval rendelkezik a kabinbőrönd. Érdemes olyan méretet választani, amivel ingyenesen lehet utazni a légitársaságoknál.

A megengedett méreteknek általában az 55x40x20cm vagy 55x40x23cm. számítanak. A keménybőrönd ugyanígy megfelelhet ezeknek a kritériumoknak, viszont ebben az esetben elfelejthetjük a külső zsebeket.

Viszont a törékenyebb dolgokat inkább ilyenben érdemes szállítani, a keményfedeles borítás miatt. A kabinbőrönd nemcsak a repülőutaknál előnyös, hanem nélkülözhetetlen akkor is, hogyha autóval vagy vonattal, esetleg hajóval szeretnénk eljutni valahová. A különböző színek, anyagok, méretek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálhassa az stílusának megfelelő változatot.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház