Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Autós töltők és tartók telefonhoz

Autós töltők és tartók telefonhoz

Amikor Ön az autójával sok ideig úton van, előfordulhat, hogy kézbe kell vegye a telefonját. Ha ezt leteszi és ide-oda csúszkál, megvan annak a veszélye, hogy megrongálódik vagy olyan helyre esik be, ahonnan nehezen tudja kiszedni.

Ezért javasolt az autós tartók vásárlása, amelyek kimondottan autóba valók és biztonságosan rögzíthetőek a műszerfalra, a szellőzőre, a szélvédőre vagy a fejtámlára. Látogassa meg webáruházunkat, ha ilyen autós tartók széles választékából szeretne rendelni!

A különféle színeken túl, mindenféle dizájnelemekkel tarkított változatokat talál. Az univerzális vagy a mágneses autós tartók rendelése nagyon egyszerű. A kiválasztott terméket a virtuális bevásárlókosárba kell helyezni, a rendelés feldolgozása után pedig cégünk egy futárszolgálaton keresztül eljuttatja Önhöz a csomagot.

Tekintse meg autós töltő kínálatunkat is, ahol vezeték nélküli, Quick Charge funkcióval ellátott típusok is vannak. Telefonja biztonságát fokozhatja védőtokkal és üvegfóliával is, nálunk ezeket szintén könnyedén megleli.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház