Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Gumírozott súlytárcsa

A súlytárcsákat általában egy rúdra felhelyezve alkalmazzák, ugyanis is egyenletesen el lehet oszlatni a súlyt és könnyebb megemelni. Azonban a gumírozott súlytárcsa önmagában is használható, mert speciális felületének köszönhetően jó a fogása és nem csúszik ki a kézből.

Rengetegféle gyakorlat található ki egyetlen gumírozott súlytárcsa segítségével is, így a fantáziára van bízva, hogy miként hasznosítjuk. Ha mégis segítségre szorulnánk, hogy miként és mire alkalmazzuk, akkor az interneten rengeteg ötletet, tippet gyűjthetünk és akár egy személyi edzőt is meg lehet kérdezni, amikor majd otthon akarjuk ezeket kivitelezni.

Ha pedig megvan a kellő inspiráció és elhatározás, akkor a www.tacticsport.hu webshopban beszerezhetjük a gumírozott súlytárcsa több változatát. Érdemes különféle méreteket megrendelni, hogy az összes gyakorlathoz legyen megfelelő darab, ugyanakkor ajánlott arra is odafigyelni, hogy párban válogasson össze a gumírozott súlytárcsa példányokat, hogy rúdra fel lehessen tenni.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház