Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Galléros póló

A legszívesebben olyan ruhadarabokat hordunk, amelyek egyszerre szépek és kényelmesek. Ebbe a csoportba tartozik a galléros póló, ezért előnyös, ha több is van belőle a szekrényben.

A cégvezetőknek érdemes észben tartani ezt az alapigazságot, mert egy kis leleményességgel a saját előnyükre tudják fordítani. Az emblémázás segítségével elhelyezhetik a logót és a mottót a galléros póló elején, ujján vagy hátulján. Így szinte ingyen tudnak reklámfelületet biztosítani maguknak.

A vállalatok általában ajándék gyanánt szokták szétosztatni ezeket a pólókat, tehát az emberek szemében nő az elismertségük. A rendelésre most a cegespolo.eu weboldalon nyílik lehetőség. Számtalan fazon közül lehet választani.

Kisebb és nagyobb méretben egyaránt lehetséges a vásárlás. Az emblémázás árából most 3 százalék kedvezményt kapnak a vevők. A szivárvány szinte minden színében szóba jöhet a rendelés. A minőségre biztosan nem lesz panasz, hiszen a galléros póló átlagon felüli minőségben kapható a webáruházban. Érdemes minél hamarabb beszerezni.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház