Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

A Barista Campus többféle képzést is biztosít azoknak, akik szeretnének betekintést nyerni a kávézás, illetve a kávékészítés igazi rejtelmeibe. A kínálatukban szereplő Home Barista tanfolyam 1 napos intenzív képzés, aminek van elméleti és gyakorlati része is.

Azonban egy percig sem kell attól tartani, hogy bárki lemaradna bármiről, mert mindenki külön gépeken dolgozhat, profi, jelenleg is baristaként dolgozó oktatók útmutatása és segítsége által, így biztosan mindenki kellő tudással fog hazatérni a Home Barista tanfolyam után.

Sőt, nemcsak új ismeretekkel fognak gazdagodni a résztvevők, hanem a sikeres vizsgát követően, egy oklevél is a birtokukba kerül, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy tökéletesen elsajátították a Home Barista tanfolyam alkalmával elhangzottakat és begyakorolt műveleteket.

Ezek saját részre is egy jó emlék lehet, hogy megugrotta ezt a kihívást, azonban munkahelykeresés során szintén jó szolgálatot tehet, hiszen a Barista Campus kurzusait mindenhol nagy elismerés övezi.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház