Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Adatkábelek a legjobb fajtából

Adatkábelek a legjobb fajtából

Sokféle adathordozó létezik, de talán még mindig a legelterjedtebbnek az USB számít. USB befogadására alkalmas szinte minden számítástechnikai eszköz, közöttük a laptop, netbook, táblagép és az összes okostelefon is, azonban a csatlakoztatási lehetőség készülékenként eltér.

A mobiltelefonok és más egyéb kisebb eszközök esetében például, micro USB kábel által az adathordozókat lehet csatlakoztatni. A szóban forgó kábelnek az egyik vége általában normál 2.0 vagy 3.0 USB, a másik pedig a micro.

A micro USB kábel nemcsak arra jó, hogy a képeket, zenéket vagy a dokumentumokat cserélgessük, másolgassuk egyik eszközről a másikra, hanem arra is, hogy feltöltsük a mobilt.

Ugyanis a telefontöltők többsége ilyen jellegű micro USB kábel, így a legtöbb esetben univerzálisan használhatóak a különféle eszközöknél. A smartdiszkont.hu internetes áruházban a sok más számítástechnikai és elektronikai kiegészítő termék közül, egyebek mellett micro USB kábel is szerepel a széles kínálatban. Érdemes megtekinteni a színes választékot.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház